Lásd meg a lehetőségeket!

Álma mindenkinek van!

Az álmok segítségével teljesebb életet élhetsz - mert  azokra a dolgokra emlékeztetnek, melyek igazán fontosak az életben. Az álmok határtalanok, nem mondják meg mit tehetsz és mit nem. Az álmokkal kezdődik minden!

 

A kávé Magyarországon

A kávé ital az 1400-as években indult először hódító útjára, azonban csak a 16. században ismerte meg az egész világ. Magyarország első kávéházai 1597-ben nyitották meg ajtajaikat a felfrissülni vágyó vendégeknek.

 

 

Egy valóra váltott álom: a Jacobs márka

1895-ben Johann Jacobs kávémester valóra váltotta egyik álmát, és megnyitotta az első kávézóját, hogy mindenki megtapasztalhassa a friss kávé varázslatos aromáját.

Több mint 100 évvel később a Jacobs varázslatos aromája egyet jelent egy csodálatos csésze kávéval és az álmaink megvalósításának lehetőségével is.

Varázslatos aroma minden csészében

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Jacobs név világszerte a magas minőségű, ízletes kávék készítéséről ismert. 

Hogyan tudjuk tartani a folyamatos minőségi elvárásokat és hogyan kerül a kávé a JACOBS csomagokba?

 

A Jacobs felnyitja szemedet az új lehetőségekre, különleges erejével felébreszti lelked legmélyebb álmait is. Egyszersmind minden pillanat magától értetődővé válik,
akár a felhőkön átszűrődő napsugár.

 

 

A kávézás élménye

A kávézás jóval több a fekete ital elfogyasztásánál. A kávézás egy olyan pár perces szertartás, amelyben teljesen átadhatjuk magunkat a pillanat örömének, elkalandozhatunk álmainkban.Ehhez a teljes körű, sokszínű, inspirációt nyújtó élményhez tökéletes ital egy csésze Jacobs kávé, amelynek varázslatos aromája minden érzékszervünket gyönyörködteti. Ahhoz, hogy ez az élmény tényleg teljes legyen, érdemes törekedni a tökéletességre. Íme néhány tanács, hogy a legteljesebb Jacobs élményben legyen részed:

tovább

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk

Kapcsolat